Skip to content

Кампания “5G ULTRA – най-бързата 5G мрежа в България.“

Всеки иска да бъде част от нещо голямо и от екипите, които създават големите и стойностни неща.

За мен А1 България е от тези големи неща и затова всяка кампания, която разработвахме с екипа, в който бях Старши Бранд Мениджър, ми е скъпа и създава в мен гордост, че съм допринесла за нея.

И няма как да не се гордееш, когато с кампаниите, менажирани от теб, не просто управляваш бранд, а популяризираш стойностни начинания с кауза на пионери в бизнеса.

Такова събитие беше и първата истинска 5G ULTRA мрежа в България, създадена именно от А1 България.

Защо първа ли?

Защото А1 е първият български оператор с мрежа от пето поколение, предлагаща първа в страната пълните възможности на петото поколение мобилни мрежи.

Защо истинска ли?

Защото мрежата на А1 работи с 5G честоти в спектъра от 3,6GHz и 5G базови станции, за разлика от други решения като динамичното споделяне на спектъра (DSS). При 5G DSS например, ресурсът между 4G и 5G е споделен и по този начин се използва една и съща апартура и за двете поколения мрежи. Така 5G DSS дава 5G покритие, но на база вече изградена 4G мрежа, а това не осигурява основните предимства за истинската 5G технология, базирана на 5G базови станции.

А ето и един от любимите ми 360° маркетинг проекти именно за 5G ULTRA мрежата на А1, по които работих като Старши Бранд Мениджър.

И да, това е локален криейтив 🙂

Enjoy it!

Основно послание: „5G ULTRA – най-бързата 5G мрежа в България.“

Комуникационни канали: ТВ, диджитъл, уеб, принт, ООН, брандиране на магазини, каталог, ПР и социални медии

Период: 27.07 – 30.12.2021г.

Бъдете вдъхновени и вдъхновявайте!

х КК

Leave a Reply